En youtuber man bør kende Vol 5. – MarloweDK

Thomas Risell aka. MarloweDK er muligvis den mest interessante bassist på youtube overhovedet – og så er han dansker. Henrik Hall skriver således om ham på sin blog:

Hvem er så ham den høje flotte fyr med bassen ? Jamen, det er da Thomas Risell, som jeg mødte udenfor arbejdsformidlingen også i 1997. Han gik på Det Rytmiske Konservatorium med Duus og ville gerne med på tour og det har han faktisk været siden. Thomas far har været jazz og dansktop producer, så måske var det derfor, at sønnen skulle gå i skole på Sct. Annæ. Thomas har sunget i Københavns Drengekor, men hjemme i gaden på Østerbro lød det hele meget mere faretruende, da han og vennen Peter Peter dannede SUCK, et af Københavns første punkbands og Thomas gik under kunstnernavnet Marlowe Stonecock. I 80´erne spillede han i Buzstop, Paris Paris og Back to Back og så er han vores bidrag til kulturkanonen, for han spillede bas på Trine Dyrholms gran prix hit ” Danser i Måneskin “. Nu om dage understreger Thomas, at han kun er hobbymusiker. Det lyder ikke sådan, men hvis han siger det, må det jo være rigtigt. Jeg ved, at han underviser andre musikere suverænt og sikkert til tider lidt arrogant i logic og andre musikprogrammer til computeren, at han er tilknyttet et firma, hvor han bl.a. laver nogle super hjemmesider, at han er rigtig god til indlæring, hvis det altså interesser ham og så er han i øvrigt en fantastisk historiefortæller med speciale i egen farverige tilværelse.

Manden spytter videoer ud som.. æh, spyt… og ingen af dem er egentlig specielle, i den forstand, at de allesammen handler om at groove. Og de groover allesammen, så i virkeligheden handler det bare om at vælge den sang man bedst kan lide. Så her:
Mista Cool

Up the Creek (without a paddle)

og én mere…
Some Skunk Funk

Reklamer

oktober 17, 2007. Bas, En youtuber man bør kende, Jazz, youtube.

Skriv en kommentar

Be the first to comment!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: