Cykeldagbog 1 – prolog

Så er jeg så kommet hjem igen. Det blev noget af en oplevelse omend kortvarig i forhold til de originale planer. De andre kører pt. stadig rundt i Sydfrankrig eller Spanien, men jeg valgte at min tur skulle slutte før tid af forskellige årsager. Jeg skal forsøge at komme nærmere ind omkring alle mine tanker om turen som helhed og om beslutningen om at stoppe mens legen… i hvert fald stadig var igang. For en god ordens skyld, og hvis nogen skulle være i tvivl, er de oprindelige planer bag turen jo opsummeret i dette tidligere indlæg.

Jeg kom i øvrigt i tanker om en praktisk måde at se deltagerne på turen og det er ved at henvise til vores Facebook-profiler. Så her:
Lasse

JD

Chris

Mig

I de kommende indlæg har jeg forsøgt at være så tro som muligt mod mine tanker og formuleringer på selve dagen, og mange passager er også direkte kopieret fra min stationære dagbog. Generelt har jeg desværre næsten ingen billeder, da både Lasse og JD havde digital-kamera med. Vi blev enige om, at billederne bagefter bare ville være tilgængelige for os alle, men det er jo ikke så aktuelt endnu.

Reklamer

marts 12, 2008. Aha, Cykeldagbog, Generelt.

Skriv en kommentar

Be the first to comment!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: