En youtuber man bør kende Vol 14. – Zander4724

På det seneste har jeg været ved at opkøbe de Michael Manring-cder jeg manglede, dvs. Unusual Weather fra 1986, Towards the Center of the Night fra 1989, Drastic Measures fra 1991 og Thonk fra 1994, som er de fire, som er udgået af produktion og man heller ikke kan finde på iTunes. Som antydet i et tidligere indlæg er Manring muligvis min favorit bassist, selvom andre teknik-mæssigt udspiller ham i langt de fleste aspekter. Det, jeg er kæmpe fan af hos Hr. Manring er, at han har en uforlignelig evne til at kommunikere på et dybt følelsesmæssigt plan uden at dyrke melankolien for dyrkelsens skyld, hvilket alt for mange forfalder til, og han er derfor meget behagelig og spændende at høre på. Og hvis man leder efter noget god musik til sin iPod, kan jeg venligt men bestemt anbefale sangene Excuse me Mr. Manring, I left America, Greetings Earthlings, The light which puts out your eyes, Selene, Come with me my love og The book of living and dying, men i det hele taget er det kun fordelagtigt at købe de to seneste cder The Book of Flame og Soliloquy. Man kan ikke rose Michael Manring nok IMO.

Hvorom alting er, har jeg fundet en ny bassist, som evner førnævnte kommunikation i en langt højere og mere ægte grad end man normalt møder hos bassister (og musikere generelt) og kombinerer det med en solid evne til at komponere det, der ligger ham på sinde. Det er “Zander Zon”, som han kalder sig fordi han hedder Zander og spiller på en Zon VB4 bas. Zon er i øvrigt mærket, som Michael Manring har arbejdet tæt sammen med og fået til at lave sin Hyperbass specielt til ham. Det er tydeligt at se, at Manring har haft stor indflydelse på Zander og ikke kun teknik-mæssigt.
For lige at perspektivere, hvor fed Zander4724 er, vil jeg sige at han ligger lige under Thomas Risell (vol. 5), Jeff Schmidt (vol. 3) samt Hadrien Feraud (vol. 8 ) og over alle andre youtubere.

Epic Love

I, Resolute

maj 4, 2008. Aha, Bas, En youtuber man bør kende, youtube.

Skriv en kommentar

Be the first to comment!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: