The Cresskill flood

Natten mellem d. 8. og 9. juli var der regn af cyklon-lignende dimensioner i New Jersey. Normalt tager et hus jo ikke skade af at det regner, men det faldt så uheldigt sammen, at taget på 44 Adams Drive var ved at blive repareret i samme uge og den ene dag mellem hvor det gamle tag var taget af og det nye skulle sættes på, kom stormen så. I stedet for tag lå der nu presenninger, som naturligvis hurtigt blæste af, eftersom det rent faktisk var noget der lignede en storm, der hærgede over hustagene. Og resultatet deraf var derfor uundgåeligt.
Så i de følgende dage sejlede og dryppede huset mere eller mindre og der var meget vandskade-relateret arbejde at gøre fra min side (såsom at bære håndklæder udenfor, vride dem og smide dem ind til vask, eller at tømme/placere spande med vand).
Første overslag på den samlede forsikringssum lød på $44.000, men deri var ikke medregnet reparation af en stol til $15.000 og $1000 til klaver samt gulvtæpper i to værelser (deriblandt mit), en trappeopgang samt en gang ovenpå, så samlet set løber det op i noget mere.

Reklamer

juli 25, 2009. Uncategorized.

3 kommentarer

 1. Elisabeth Thun replied:

  Wow ! Det er jo helt vildt.. Og typisk selvfølgelig med tidspunktet . (:

 2. Jon Kristian Høyland replied:

  Det lyder helt vildt Flemming! Jeg kan forestille, at du har travlt 🙂 Ærgeligt, at det lige skulle ske! Hvordan tager Marie og Peter det?

 3. clemen replied:

  Ja det var ca. så uheldig timing som det kunne være.

  Faktisk er det ikke så galt travlt jeg har længere, det var mest lige dagen efter hvor jeg knoklede ret meget, da det jo var alle mulige ting der skulle gøres (og bæres/vrides ikke mindst) oveni alt det daglige, som jeg stadig ikke bare kunne tage på rutinen dengang.
  Marie tager jo alting med en ophøjet ro, da hun jo er jyde (som Peter ville have sagt), sket er sket og det er bare ærgerligt.
  Peter har også taget det rimelig pænt efter omstændighederne, men hans tålmodighed med tingene har også haft grænser og han har nogle gange sagt til Marie at hun skulle ringe til dem, der har sat de der (meget larmende) blæsere op og sagt “I want them out of the house today”, hvor man så har måttet forklare ham at det altså ikke bare går at fjerne dem før brædderne er så tørre at der ikke går mug i dem. I flere dage sad vi jo ude på terrassen hele dagen fordi det larmede i hele huset og der var fyldt med forhindringer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Trackback URI

%d bloggers like this: